Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.2g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g19kcal1.2g0.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko8g10kcal0.6g0.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g125kcal7.9g2.6g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560