Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g2.1g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sinappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g15kcal0.6g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.3g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g96kcal3.8g7.7g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857