Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g2.1g7.4kcal0.2g1.6g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Kanaliemi laimennettu 5.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g21kcal0.4g3.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g11kcal0.2g1.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.1g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g135kcal2.6g20.5g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080