Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.8g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g71kcal0.8g8.2g3.8g0.2g
Valittu annoskoko8g36kcal0.4g4.1g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g18kcal0.2g2.1g1g0.1g
Arvot/100g100g456kcal5.1g52.6g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822