Omena-banaanipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja viimeiseksi sulatettu voi.

Viipaloi omenat ja banaanit.

Levitä taikiina uunipellille ja hedelmäviipaleet päälle.

Paista 200 °C 30 min. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Teehelmi

Teehelmi sanoi...

Kokeilin myös 2,5 dl sokeria+0,5 dl fariinisokeria -yhdistelmällä pelkän sokerin sijaan.

torstai 08.09.2011 klo 19:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.5kcal0g0g0.7g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g37kcal0.4g4.6g1.6g0g
Valittu annoskoko8g19kcal0.2g2.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.1g1.2g0.4g0g
Arvot/100g100g239kcal2.6g29.5g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249117