Ananaskakku

Munat ja sokeri vaahdoksi.

kuivat aineet keskenään sekaisin.

vesi+voi sulatetaan.

lisätään kulhoon vuorotellen jauhoseosta, rasvavesiseosta ja ananasmurskaa.

175 1 tunti

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Ananasmurska eldorado1.1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g45kcal1g6.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko8g23kcal0.5g3.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.3g1.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g290kcal6.4g42.3g9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246749