Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka2.1g6.4kcal0.2g1.3g0g0.3g
Mustikka4.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g35kcal0.4g4.4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko8g18kcal0.2g2.2g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.1g1.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g222kcal2.5g27.8g10.1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277