Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1.5g4.1kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot rainbow1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1.8g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g28kcal1.4g1g1.8g0.2g
Valittu annoskoko8g14kcal0.7g0.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g171kcal8.5g6.1g11g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574