Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g1.2g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g1.2g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vispikerma Flora 20%1.2g2.6kcal0g0.1g0.2g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 4.1g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g21kcal0.4g3g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g11kcal0.2g1.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.1g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g130kcal2.5g18.5g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397