Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Kahvikerma hyla Valio5.2g7.3kcal0.2g0.2g0.6g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 10g74kcal0g0g8.3g0g
Mantelilastu (A la meira)8.9g53kcal2.1g0.6g4.8g0g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.2g0g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g648kcal8.4g70.8g36.2g1.2g
Valittu annoskoko70g324kcal4.2g35.4g18.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g162kcal2.1g17.7g9.1g0.3g
Arvot/100g100g463kcal6g50.6g25.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861