Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow19g66kcal1.5g14.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g312kcal17.4g30.4g13.2g1.2g
Valittu annoskoko70g156kcal8.7g15.2g6.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g78kcal4.4g7.6g3.3g0.3g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.6g9.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728