Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho Pirkka19g57kcal1.8g11.4g0.4g2.8g
Mustikka38g13kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g316kcal4.2g38g16.2g8g
Valittu annoskoko71g158kcal2.1g19g8.1g4g
Annoskoko puolitettuna36g79kcal1.1g9.5g4.1g2g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277