The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g14g24kcal2.8g0g1.4g0g
Oltermanni, perinteinen2.5g9kcal0.6g0g0.7g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g4.7g0.9kcal0.1g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)14g49kcal1.8g9.7g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g204kcal14g22.2g6.4g0.8g
Valittu annoskoko71g102kcal7g11.1g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g51kcal3.5g5.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g144kcal9.9g15.7g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159584