Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Hirvenjauheliha oma saalis16g18kcal3.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g71kcal8g3.8g2.6g2.2g
Valittu annoskoko71g36kcal4g1.9g1.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna36g18kcal2g1g0.7g0.6g
Arvot/100g100g50kcal5.6g2.7g1.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407