Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g10g37kcal0.5g7.3g0.6g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g10g15kcal0.6g2g0.5g0g
Vispikerma Flora 20%10g23kcal0.3g0.5g2.1g0g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Mansikka 37g17kcal0.2g3.1g0.1g0.7g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka2.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g188kcal3.2g27.2g6.6g1.4g
Valittu annoskoko71g94kcal1.6g13.6g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g47kcal0.8g6.8g1.7g0.4g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397