Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g225g38kcal4.3g4.7g0.5g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100g340kcal2g3g35g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g350kcal23.7g0g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1457kcal60g15.4g126g0g
Valittu annoskoko700g728kcal30g7.7g63g0g
Annoskoko puolitettuna350g364kcal15g3.9g31.5g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102