Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti26g131kcal6.5g8.7g7.6g7.5g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g19g11kcal1.2g0.6g0.4g19.4g
Vesi526g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g79g260kcal8.7g49.7g2.2g9.5g
Auringonkukansiemen 53g312kcal12.1g6.6g26g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1407g1429kcal57g131.2g72.4g79.2g
Valittu annoskoko704g714kcal28.5g65.6g36.2g39.6g
Annoskoko puolitettuna352g357kcal14.3g32.8g18.1g19.8g
Arvot/100g100g102kcal4.1g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502