Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g1920g6720kcal153.6g1440g32.6g57.6g
Voi, 1 tl, 5 g320g2336kcal3.2g3.2g256g0g
Kanaliemi laimennettu 4800g476kcal13g20.6g37.9g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g19063kcal339.6g2927.6g653g118g
Valittu annoskoko7040g9532kcal169.8g1463.8g326.5g59g
Annoskoko puolitettuna3520g4766kcal84.9g731.9g163.3g29.5g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080