Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper934g6724kcal9.3g9.3g747.2g0g
Sokeri 495g2009kcal0g494.5g0g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka1868g5697kcal181.2g1139.4g37.4g280.2g
Mustikka3736g1244kcal18.7g239.1g14.9g123.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g31431kcal420.8g3782.2g1599g807.2g
Valittu annoskoko7056g15716kcal210.4g1891.1g799.5g403.6g
Annoskoko puolitettuna3528g7858kcal105.2g945.6g399.8g201.8g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277