Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g15g7.2kcal0g1.8g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Basilika, tuore 45g12kcal1.4g0.5g0.4g0.7g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g270g505kcal7g3g52.4g6.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g45g175kcal14.9g0g12.8g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g11g91kcal0g0g10.4g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g293g278kcal8.8g57.4g0.9g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1413g2175kcal66.6g132.2g154g20.8g
Valittu annoskoko706g1088kcal33.3g66.1g77g10.4g
Annoskoko puolitettuna353g544kcal16.7g33.1g38.5g5.2g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.4g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372292