Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%175g210kcal5.1g7.9g17.5g0g
Philadelphia Light tuorejuusto88g166kcal6.8g3g14g0g
Parsakaali brokkoli 438g154kcal20.2g8.5g1.3g10.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.4g7.4kcal0.4g1.4g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1414g1075kcal65g41.6g65.6g21.8g
Valittu annoskoko707g537kcal32.5g20.8g32.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna354g269kcal16.3g10.4g16.4g5.5g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484