Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Sokeri 128g519kcal0g127.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai147g514kcal17.6g104.2g3.1g4.4g
Voi 113g819kcal1.3g0.5g91.8g0g
Maito, Kevyt75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 151g67kcal0.3g14.2g0.2g2.7g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g4213kcal64.6g517.2g209.4g14.2g
Valittu annoskoko708g2106kcal32.3g258.6g104.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna354g1053kcal16.2g129.3g52.4g3.6g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760