Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 2400g12360kcal394.6g0g1216.6g0g
Herkkusieni 640g102kcal13.4g1.9g2.1g9.6g
Pasta Torino tumma2000g7000kcal360g1180g78g120g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1600g1360kcal16g56g112g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14160g41882kcal1579.4g2518g2819.2g274.2g
Valittu annoskoko7080g20941kcal789.7g1259g1409.6g137.1g
Annoskoko puolitettuna3540g10470kcal394.9g629.5g704.8g68.6g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201