Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 2403g12374kcal395g0g1217.9g0g
Herkkusieni 641g102kcal13.5g1.9g2.1g9.6g
Pasta Torino tumma2002g7008kcal360.4g1181.3g78.1g120.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1602g1362kcal16g56.1g112.1g0g
Sipuli (kuorittu)441g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14176g41929kcal1581.2g2520.8g2822.2g274.4g
Valittu annoskoko7088g20964kcal790.6g1260.4g1411.1g137.2g
Annoskoko puolitettuna3544g10482kcal395.3g630.2g705.6g68.6g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201