Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g57kcal1.9g11.5g0.3g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Voi 8.3g60kcal0.1g0g6.8g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai11g38kcal1.3g7.7g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g653kcal8g75g36g1.6g
Valittu annoskoko71g326kcal4g37.5g18g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g163kcal2g18.8g9g0.4g
Arvot/100g100g460kcal5.6g52.9g25.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822