Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g31g53kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g176kcal12.8g5g11g1.4g
Valittu annoskoko71g88kcal6.4g2.5g5.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g44kcal3.2g1.3g2.8g0.4g
Arvot/100g100g123kcal9g3.5g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773