Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Ruokasooda 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g552kcal6.8g72g25.8g1.6g
Valittu annoskoko71g276kcal3.4g36g12.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g138kcal1.7g18g6.5g0.4g
Arvot/100g100g388kcal4.8g50.6g18.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465