Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 50g32kcal1.5g2.4g1.8g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g241kcal5g21.4g15.2g0g
Valittu annoskoko72g121kcal2.5g10.7g7.6g0g
Annoskoko puolitettuna36g60kcal1.3g5.4g3.8g0g
Arvot/100g100g168kcal3.5g14.9g10.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979