Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit113g29kcal1g5.4g0.3g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g197g118kcal3g25.6g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.8g7kcal0.3g0g0.6g0g
Nakki,popsi grillinakki113g292kcal13.5g6.3g23.6g0.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g2.8g19kcal0g0g2.1g0g
Maustepippuri, annos 1g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1424g930kcal35.6g74.6g53.6g9.2g
Valittu annoskoko712g465kcal17.8g37.3g26.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna356g232kcal8.9g18.7g13.4g2.3g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468