Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g800g1086kcal41.6g203.2g10g18.6g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.6g0g
Korppujauho 28g103kcal2.9g21g0.3g1.5g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14318g9140kcal812g480.2g433.6g51.8g
Valittu annoskoko7159g4570kcal406g240.1g216.8g25.9g
Annoskoko puolitettuna3580g2285kcal203g120.1g108.4g13g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468