Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Tomaatti 250g57kcal1.4g8.6g0.7g3.5g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1432g258kcal5.8g27.4g11.2g9.6g
Valittu annoskoko716g129kcal2.9g13.7g5.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna358g64kcal1.5g6.9g2.8g2.4g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96781