Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 250g122kcal3g23.7g0.5g4g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g515kcal15.3g105.1g1.8g5.3g
Vesi3002g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 100g60kcal5.2g9.5g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal5g3.9g12.7g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos100g721kcal0.5g0.5g80.1g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Naudanpaisti 2502g2776kcal541.6g0g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14320g8965kcal1154.2g333.4g322.4g35.8g
Valittu annoskoko7160g4483kcal577.1g166.7g161.2g17.9g
Annoskoko puolitettuna3580g2241kcal288.6g83.4g80.6g9g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579