Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1733g5947kcal176.6g1213.3g20.8g60.7g
Kahvikerma hyla Valio533g747kcal15.5g22.9g64g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1067g7563kcal4.1g0g853.3g0g
Mantelilastu (A la meira)907g5440kcal217.6g59.8g489.6g0g
Voi 533g3869kcal6.3g2.1g433.6g0g
Sokeri 907g3680kcal0g905.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 107g366kcal10.9g74.7g1.3g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g66318kcal866.6g7274.6g3729g128.8g
Valittu annoskoko7168g33159kcal433.3g3637.3g1864.5g64.4g
Annoskoko puolitettuna3584g16580kcal216.7g1818.7g932.3g32.2g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861