Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu28g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki26g15kcal2.2g1.3g0.1g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g10g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4.7g28kcal1g0.3g2.5g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g196kcal12.6g3.6g14.6g0g
Valittu annoskoko72g98kcal6.3g1.8g7.3g0g
Annoskoko puolitettuna36g49kcal3.2g0.9g3.7g0g
Arvot/100g100g136kcal8.7g2.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752