Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g6.2g3.7kcal0.2g0.5g0.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Marianne crush 150g9g40kcal0.1g8.1g0.8g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g553kcal7.4g71g25.6g2g
Valittu annoskoko72g276kcal3.7g35.5g12.8g1g
Annoskoko puolitettuna36g138kcal1.9g17.8g6.4g0.5g
Arvot/100g100g382kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050