Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 19g43kcal3.6g0g3.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g150kcal8.4g8.6g9.2g0.8g
Valittu annoskoko73g75kcal4.2g4.3g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g38kcal2.1g2.2g2.3g0.2g
Arvot/100g100g103kcal5.8g5.9g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082