Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g14g103kcal0.1g0.1g11.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Mustikka metsä- 19g8.2kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Kaurahiutale 3.7g14kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g491kcal6.4g57.6g24.6g3.2g
Valittu annoskoko73g246kcal3.2g28.8g12.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna36g123kcal1.6g14.4g6.2g0.8g
Arvot/100g100g338kcal4.4g39.6g16.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181