Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g24g4kcal0.4g0.5g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g10g35kcal0.2g0.3g3.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g152kcal6.2g1.6g13g0g
Valittu annoskoko73g76kcal3.1g0.8g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna37g38kcal1.6g0.4g3.3g0g
Arvot/100g100g104kcal4.2g1.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102