Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 500g316kcal15g24g17.5g0g
Sokeri 80g324kcal0g79.6g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Voi 63g454kcal0.7g0.3g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2414kcal49g215.6g150.6g0g
Valittu annoskoko720g1207kcal24.5g107.8g75.3g0g
Annoskoko puolitettuna360g604kcal12.3g53.9g37.7g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979