Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark2000g10600kcal158g640g840g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3000g3780kcal330g9g270g0g
Voi 2000g14508kcal23.8g8g1626g0g
Canderel makeutusjauhe100g384kcal2.9g93.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g100g600kcal24g6.6g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g59744kcal1077.4g1513.4g5580g0g
Valittu annoskoko7200g29872kcal538.7g756.7g2790g0g
Annoskoko puolitettuna3600g14936kcal269.4g378.4g1395g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881