Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl3345g4416kcal438.2g10g277.7g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1980g8040kcal0g1980.2g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g558g1951kcal72.5g379.1g13.4g0g
Perunajauhot,rainbow1134g3675kcal1.1g918.8g1.1g15.9g
Leivontamargariini Euroshopper135g969kcal1.3g1.3g107.7g0g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g38271kcal1031.2g6615.2g799.8g32.2g
Valittu annoskoko7200g19136kcal515.6g3307.6g399.9g16.1g
Annoskoko puolitettuna3600g9568kcal257.8g1653.8g200g8.1g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746