Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)4500g3060kcal72g670.5g4.5g0g
Emmental, punaleima 17%900g2610kcal306g0g153g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1800g1530kcal25.2g79.2g126g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g14400kcal806.4g1499.4g567g10.8g
Valittu annoskoko7200g7200kcal403.2g749.7g283.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna3600g3600kcal201.6g374.9g141.8g2.7g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629