Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 843g6117kcal10g3.4g685.6g0g
Sokeri 478g1940kcal0g477.4g0g0g
Muna, annos 60g337g296kcal25.5g2.8g20.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 731g2508kcal74.5g511.6g8.8g25.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 337g1130kcal0.2g275.2g0.2g4.7g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Raparperi 2811g947kcal19.4g154.6g2.8g39.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1124g721kcal36g54.2g39.4g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g56g225kcal0g55.7g0g0g
Sokeri478g1940kcal0g477.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14448g31744kcal334.2g4045.8g1514.4g139.8g
Valittu annoskoko7224g15872kcal167.1g2022.9g757.2g69.9g
Annoskoko puolitettuna3612g7936kcal83.6g1011.5g378.6g35g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205