Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2802g1681kcal42g364.2g2.8g25.2g
Sipuli (kuorittu)514g139kcal6.7g24.7g1g8.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1868g4250kcal354.9g0g317.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g70g2.1kcal0g0.7g0.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl934g794kcal13.1g41.1g65.4g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g24kcal1.1g4.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 934g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 65g578kcal0g0g65.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14448g14935kcal835.6g870.4g905.8g67.8g
Valittu annoskoko7224g7468kcal417.8g435.2g452.9g33.9g
Annoskoko puolitettuna3612g3734kcal208.9g217.6g226.5g17g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082