Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 175g59kcal1.2g9.6g0.2g2.5g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Perunajauhot,rainbow15g49kcal0g12.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1446g471kcal2.4g106.4g0.4g5.4g
Valittu annoskoko723g236kcal1.2g53.2g0.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna362g118kcal0.6g26.6g0.1g1.4g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928