Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g1068g3739kcal53.4g747.8g64.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g1068g1496kcal58.8g203g48.1g0g
Vispikerma Flora 20%1068g2350kcal32g53.4g213.6g0g
Sokeri 53g217kcal0g53.4g0g0g
Mansikka 3739g1740kcal18.7g314.1g7.5g71g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka267g102kcal2.7g25.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14528g19285kcal331.2g2793.6g666.6g142g
Valittu annoskoko7264g9642kcal165.6g1396.8g333.3g71g
Annoskoko puolitettuna3632g4821kcal82.8g698.4g166.7g35.5g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397