Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1211g4157kcal123.4g848g14.5g42.4g
Sokeri 594g2411kcal0g593.5g0g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka23g93kcal0g23.1g0g0g
Rasvaton maito valio3727g1230kcal123g182.6g0g0g
Kananmuna, annos 65g1211g1526kcal133.3g3.6g109g0g
Voi, 1 tl, 5 g466g3401kcal4.7g4.7g372.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g25718kcal771.2g3328.6g992.4g85g
Valittu annoskoko7280g12859kcal385.6g1664.3g496.2g42.5g
Annoskoko puolitettuna3640g6430kcal192.8g832.2g248.1g21.3g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412