Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali482g102kcal5.8g16.4g1g10.1g
Hirvenjauheliha oma saalis161g180kcal35.3g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi 9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.7kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g732kcal83.6g40.2g26.4g23.4g
Valittu annoskoko729g366kcal41.8g20.1g13.2g11.7g
Annoskoko puolitettuna365g183kcal20.9g10.1g6.6g5.9g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407