Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g240g2160kcal0g0g240g0g
Tomaattimurska 3200g941kcal17.9g169.6g6.4g60.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3200g5440kcal608g0g320g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g40g148kcal5.2g24.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g18030kcal1301.2g491.6g1143g150.4g
Valittu annoskoko7296g9015kcal650.6g245.8g571.5g75.2g
Annoskoko puolitettuna3648g4508kcal325.3g122.9g285.8g37.6g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773