Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 960g6964kcal11.4g3.8g780.5g0g
Sokeri 2176g8832kcal0g2173.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 704g1004kcal88g2.1g72.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1280g4226kcal25.6g38.4g448g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2080g7137kcal212g1456g25g72.8g
Ruokasooda 32g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g32g100kcal3.5g19.2g2.2g9g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g56525kcal681g7386.6g2655.8g163.6g
Valittu annoskoko7296g28263kcal340.5g3693.3g1327.9g81.8g
Annoskoko puolitettuna3648g14131kcal170.3g1846.7g664g40.9g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465